We zouden het fijn vinden als u het werk van de Stichting Cubamigos structureel zou willen ondersteunen, maar natuurlijk zijn ook éénmalige giften van harte welkom. Ondersteuning kan op de volgende manieren:

 • Machtiging
  Vul het machtigingsformulier online in voor een periodieke of eenmalige machtiging voor een incasso-opdracht. Na ontvangst van een bevestiging via email, wordt het bedrag van uw rekening af geschreven.
 • Direct doneren via iDeal
  Door middel van iDeal kunt u vanaf de website direct van bedrag doneren, veilig en snel. (Maakt zo mogelijk gebruik van uw mobiele app van uw bank)
 • Bankoverschrijving
  Schrijf eenmalig of periodiek een bedrag over op onze rekening met IBAN nummer NL39 ABNA 0514 2706 75 ten name van de Stichting Cubamigos te Almelo met vermelding van de bestemming van het bedrag.
 • Periodieke schenking
  De Stichting Cubamigos biedt de mogelijk om een periodieke schenking te doen. U kunt de schenking dan geheel aftrekken voor de belasting. Voorwaarde is dat er minimaal 5 jaar lang per jaar een bedrag van 100 euro of meer wordt geschonken aan de Stichting.  Neem voor meer informatie contact op met onze penningmeester via het contactformulier.

ANBI-erkend

De Stichting is sinds 2008 als ANBI erkend door de Belastingdienst. Giften aan de Stichting Cubamigos zijn dan ook aftrekbaar voor de belasting. Kijk voor meer informatie over de aftrek van giften op de site van de belastingdienst.