U kunt direct vanaf onze website een donatie met iDeal overmaken via Tikkie* met je eigen bankomgeving.

Hoe werkt doneren via een Tikkie

1. Klik op één van de bovenstaande doneerknop.
  2. Je komt in een nieuw scherm van Tikkie.
  3. Daarin staat het betaalverzoek en vul je zelf een bedrag in.
  4. Kies je eigen bank en klik vervolgens op ‘Nu betalen”.
  5. Je komt in je eigen (mobiele) bankomgeving waarin je de donatie afhandelt.

* Een Tikkie is een vrijwillig online betaalverzoek via iDeal. Daarmee doneer je veilig en snel via de Tikkie-omgeving van ABN AMRO. Dat kan via mobiel, maar ook via tablet of computer. Je vraagt een Tikkie aan door op een Tikkie-link te klikken. Iedereen met een Nederlandse bankrekening kan gebruik maken van Tikkie. Je hebt er geen Tikkie-app voor nodig.