Wat zijn we de Heere dankbaar nu we terugblikken op het jaar 2023. Hij heeft het mogelijk gemaakt dat we in november de goederen van de container hebben uitgedeeld in Cuba. Het was onze diepste wens dat we dit konden doen voor de Kerst. En dit lukte, ruimschoots op tijd.
 
Het zijn Druppels vol Hoop die zijn verspreid. We kregen foto’s binnen van drie jongens, dansend op hun nieuwe schoenen met in hun handen de Bijbel, waar zo al zo lang voor hadden gebeden. We waren er getuigen van dat een kerk kleding uitdeelde. Een nieuwe outfit voor een oudere dame en shirts voor een jongen die op woensdag altijd even een knuffel komt halen bij de vrouwengroep in de kerk. Onderweg deelden we bij de huiskerken rijst, bonen, spaghetti en tomatensaus uit.  Kinderbijbels voor de zondagsscholen en een keyboard voor een huiskerk. 
 
Met de vrachtwagen brachten we de hulpgoederen tot in het Oosten van Cuba. En overal waren we diep onder de indruk van de armoede die er heerst, maar ook van de blijdschap die we zagen bij het ontvangen van de goederen. Heel vaak klonk het dan: al kwamen jullie zonder spullen, het feit dat mensen uit het verre Holland al zo lang ieder jaar weer komen is zo’n bemoediging voor ons. 25 jaar zorgde Hij ervoor dat het werk door kon gaan op Cuba.
 
Met Kerst gedenken we dat God de wereld zo lief had dat Hij zijn Zoon gaf. Die liefde mochten en mogen we weer verder uitdelen. Door middel van de Dozen van Hoop en een tweede container die we hopen te gaan versturen. Kunnen we daarbij op uw hulp rekenen?

U kunt eenvoudig een bijdrage online over te maken met een iDeal overboeking door op de doneerknop te klikken of door de QR-code te scannen met uw mobiel.

Ook kunt u zelf een bijdrage overmaken op rekening
NL39 ABNA 0514 2706 75
t.n.v. St. Cubamigos
o.v.v. Druppels vol Hoop.