God, die zaad geeft om te zaaien en brood om te eten, zal u ook zaad geven en het laten ontkiemen, zodat uw vrijgevigheid een rijke oogst zal opbrengen.

2 Korinthiërs 9: 10

Voorganger Leonel woont met zijn vrouw en vijf zonen in een huiskerk in de plaats Caracusey. De afgelopen jaren heeft hij hier met hulp uit Nederland een nieuw huis gebouwd. Naast deze nieuwe huiskerk ligt een flink stuk grond, de bedoeling is om de komende jaren hier allerlei producten op te verbouwen. Met deze producten kunnen ze in hun eigen levensonderhoud gaan voorzien. Ook kunnen ze de opbrengsten verkopen op de lokale markt.

 

Levensbelang
Om dit stuk grond te ontginnen hebben ze allerlei materialen nodig zoals: Gereedschap, watertanks, plastic buizen voor irrigatie, een turbine voor het water en natuurlijk zaaigoed. Daarom willen we graag  met deze Kerstactie hiervoor uw aandacht vragen. De voorganger heeft ons zijn plan laten zien en met 800 euro kan hij dit plan realiseren. Voor zijn gezin is dit van levensbelang. Voorganger en boer zijn is erg belangrijk voor dit gezin. De oudste zonen zullen allen meehelpen op het land. In februari 2018 hopen we opnieuw naar Cuba te gaan en hem de opbrengst van de Kerstactie te overhandigen. Helpt u mee?

Direct geven via iDeal

Wilt u een op andere manier een bedrag geven, dan kan dit via het invullen van een machtiging of een eigen overschrijving op rekening NL39 ABNA 0514 2706 75 t.n.v. St. Cubamigos, Almelo met de vermelding “Voorzien in een rijke opbrengst”.

* Mollie is een Nederlandse payment service provider (psp) die voor ons de iDeal transactie afhandelt.Bij een iDeal transactie zal daarom op uw banktransactie ‘Mollie B.V.’ of ‘Stg Mollie Payments’ t.b.v. St. Cubamigos staan.  Meer info

Eén reactie op “Voorzien in een rijke oogst”

U kunt een reactie schrijven of Trackback dit bericht.
  1. St. Cubamigos zegt: 12 maart 2018 om 17:02

    Update n.a.v. Reis februari 2018

    Voorganger Leonel was begonnen met het bewerken en ploegen van het veld. Het veld stond helemaal vol de geplante gewassen, zoals: bonen, tomaten en zoete aardappel. Er is ook al een eerste oogst van bonen en zoete aardappel.