De eindjaarsactie om voedselpakketten te doneren is een groot succes geworden en daarvoor zijn we u erg dankbaar. Daardoor kunnen veel gezinnen en alleenstaanden op Cuba worden geholpen, die het hardst getroffen worden in deze corona crisis.

Wij zijn het afgelopen jaar in contact gekomen met het echtpaar Adriaan en Annette Kastelein, die ook een hart hebben voor de mensen op Cuba. In de toekomst zullen we vaker met hun samenwerken, zoals nu bij de voedselpakkettenactie. Een deel daarvan is dan ook bestemd voor de regio Holquin in het oosten van Cuba, waarin zij actief zijn. Onderstaand een bericht over de voedselhulp die ze daar hebben kunnen bieden.

Onze contactpersoon was diep geraakt dat er in Nederland geld ingezameld is, zodat er veel mensen geholpen kunnen worden met de noodzakelijkste levensbehoeften.
 Vanuit de lokale kerk worden er kleine pakketjes gemaakt die dan uitgedeeld worden aan de mensen in het dorp. Het raakte ons diep toen we bericht kregen dat de mensen het zagen als Manna uit de hemel!

Bijzonder om op deze manier vanuit onze overvloed te mogen bijdragen en ook veel voor de Cubanen te bidden. En zoals onze vrienden zo prachtig zeggen:
¡GLORIA A DIOS!

Veel kwetsbaren blijven afhankelijk van onze hulp