Voorgangersgezin Caracusey

Voorgangersgezin Caracusey

In het plaatsje Caracusey in Central Cuba woont de voorganger Leonel in een zeer eenvoudig houten huisje samen met zijn vrouw en 5 kinderen. Het gezin heeft een gehandicapte zoon, die men alleen thuis kan houden als er een groot hek om het huis staat anders loopt hij weg.  Als gemeente komen ze samen in een huis van een zuster van het kerkje. Het kinderwerk vindt plaats in verschillende groepjes in de tuin onder afdakjes.

Voorganger Leonel bij het stuk grond

Voorganger Leonel bij het stuk grond voor het gezin en de gemeente

Sinds een jaar heeft deze voorganger een eigen stuk grond verkregen om daar een huis op te bouwen, waarin ook ruimte voor de gemeente zal zijn om samen te komen. Er is ook voldoende plek voor de gehandicapte zoon en er is nog veel grond om allerlei gewassen te verbouwen, zodat men in de toekomst in hun eigen levensonderhoud kan voorzien.

Cubamigos wil dit gezin en de gemeente graag helpen om dit huis te bouwen en met daarbij een zaal waar de gemeente kan samenkomen. Helpt u ook mee!? 

Mocht u een gift willen overmaken dan zijn we daar erg blij mee. U kunt een bedrag over maken op onze bankrekening of het online machtigingsformulier invullen. Vermeld er dan bij: Project voorganger Leonel.

Caracusey - Cuba

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Caracusey - Cuba 21.846035, -79.787645

Het dorpje Caracusey is gelegen in de provincie Sancti Spíritus op zo’n 25 kilometer van Trinidad aan de zuidelijke route naar de provinciehoofdstad Sancti Spiritus.

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen