favicon_kleur_cubamigos sleutelhanger fietsenHelpt u mee om volgend jaar de sleutel van een fiets te kunnen overhandigen aan een zendeling op Cuba?

Het vervoer op Cuba is slecht geregeld en veel mensen kunnen niet beschikken over eigen vervoersmiddelen en zijn afhankelijk van passerende auto’s en dergelijke om te kunnen reizen. Zo ook de zendelingen die op het platteland wonen. Wij willen met uw hulp fietsen voor hen aanschaffen.

Ons doel is om bij de volgende reis geld mee te nemen voor de aanschaf van 5 fietsen voor zendelingen. Daarvoor is een bedrag van € 1.000 nodig. Uw gift is welkom door een overschrijving op banknummer NL39 ABNA 0514 2706 75 onde vermelding van “Fietsplan” of maak gebruik van het machtigingsformulier.

Update 15 april 2016

Het streefbedrag van € 1.000 voor de 5 fietsen is ruim binnengekomen. 

2016_0331_123034De totale opbrengst van de actie fietsplan is € 1.485, een mooi resultaat!  Bij de reis naar Cuba in maart/april van dit jaar hebben we dit bedrag aangevuld tot € 1.600, zodat er 8 fietsen gekocht kunnen worden. Hiervan zijn er 5 bestemd voor zendelingen van Pinkstergemeente in Trinidad (zie foto van voorganger Jorge met de sleutelhangers), 2 zijn er voor zendelingen van de Evangelische gemeente in Trinidad die kleine dorpjes in de beurt van Trinidad bezoeken. Eén is er speciaal gegeven voor een voorgangersgezin in de buurt van Havana.

Eén reactie op “Fietsplan (update)”

U kunt een reactie schrijven of Trackback dit bericht.
  1. St. Cubamigos zegt: 30 oktober 2016 om 13:53

    In onze kerstactie van afgelopen jaar hadden we voldoende geld binnengekregen om voor 10 zendelingen een fiets te kopen. Ik mocht deze reis horen en zien dat men hier ontzettend blij mee is. Zendelingen op afgelegen dorpjes zijn u zeer dankbaar en kunnen nu grote afstanden overbruggen. Huisbezoeken doen en de fiets gebruiken voor dagelijks gebruik zoals boodschappen doen. Voorganger Jorge Barreto laat ons weten erg dankbaar te zijn als coördinator van dit project in Cuba. Hij bedankt de mensen in Nederland via deze brief.

    Deze aktie van vorig jaar willen we graag voortzetten. Helpt u ons mee?

    Aantal voorgangers met hun fietsen
    Aantal zendelingen met hun fietsen